Individuel terapi i Vejle

Individuel terapi

Når du kommer til mig med en udfordring, er det fordi du måske er klar til at arbejde med problemet, du er ihvertfald blevet opmærksom på din problematik og gå i gang med processen. Jeg er her for at hjælpe dig med at få bedre kontakt til dine følelser, tanker, handlinger eller indgroede vaner. Når du erkender dine mønstre, får du kraft til at ændre. Det kan jeg hjælpe dig med.

I mit arbejde, er det primært samtalen, jeg bruger som “værktøj”.

Som supplement til samtalen kan jeg anvende forskellige andre redskaber, men det afhænger meget af hvad du får mest ud af. Vi tilrettelægger terapien, så den passer personligt til dig.

Terapien foregår som forløb med samtaler over kortere eller længere tid. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, fordi det er udgangspunktet for at det terapeutiske arbejde skal lykkes. Jeg vil møde dig med ubetinget accept, nærvær uden fordomme, ægte engagement og en klippefast tro på dine muligheder og dit potentiale.

Det er dit valg — Du skaber selv dit liv

Min vigtigste opgave er at hjælpe dig til at udvikle dig, så du opnår en bedre kontakt til dine følelser og en forståelse af dine tanker, handlinger og indgroede vaner og du kommer til bunds og i kontakt med dine dybeste værdier. Her findes svarene til dine ressourcer, konstruktive evner og kræfter, og hermed bliver du i stand til at yde hjælp til selvhjælp. Her findes dine egne svar og løsninger til nye handlemuligheder.

Jeg ser mig selv som din samarbejdspartner og ved at alle problemer og fastlåste situationer, kan bearbejdes. Nogle gange er det nok at få erkendelse og indsigt, andre gange er det den følelsesmæssige oplevelse, der giver indsigten og forståelsen. Jeg er overbevist om, at du har de ressourcer, der er brug for. Du er eksperten og ved inderst inde, hvad der er rigtigt for dig. Du mangler bare lige én der kan guide dig. Som ledsager på din udviklingsvej kan jeg guide dig til at finde frem til den viden.

Det er dig, der bestemmer, hvad vi skal arbejde med, da jeg har fuld respekt for dig og dine ønsker. Inde i dig er der så meget potentiale til at realisere dine drømme.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad individuel terapi går ud på – eller er nysgerrig efter at vide, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig. Ring på tlf. +45 28 10 91 47 eller skriv en mail til karinabolund@live.dk. Jeg modtager gerne henvendelser fra byer udenfor Vejle, uanset om det er Børkop, Skagen, Billund, Herning eller Fyn.