Integrativ Psykoterapi

Integrativ psykoterapi i Vejle

Hos Psykoterapeut Karina Bolund tilbyder jeg Integrativ psykoterapi, som er en metode, der baserer sig på 5 forskellige retninger inden for terapi. Som psykoterapeut målretter jeg terapien i forhold til dig, og de problematikker du har, så terapien matcher det, som du har behov for.

I psykoterapien kan du vende alle dine tanker og refleksioner om livet, uanset om dit behov udspringer af en lyst til at udforske dig selv eller nærmere udspringer af en begivenhed i dit liv som for eksempel stress på jobbet, dødsfald, sygdom eller en svær opvækst.

De fem forskellige terapiretninger er:

– Adfærdsterapi

Kognitiv terapi

– Systemisk terapi

– Psykodynamisk terapi

– Eksistentiel terapi

Vi er alle sammen forskellige

Derfor har vi brug for forskellige former for terapi, fordi den samme terapi ikke egner sig lige godt hos alle klienter. Ved adfærdsterapien arbejder vi eksempelvis med ændringer i din adfærd i givne situationer, som kan give dig store problemer i hverdagen.

Kognitiv terapi er mere et arbejde med tankerne, hvor vi finder frem til, hvilke tankemønstre der kan være skyld i dine uhensigtsmæssige følelser og reaktioner. Den systemiske terapi fokuserer på dine relationer til andre mennesker, og hvordan det påvirker og styrer dig på en måde, der nogle gange ikke er til gavn for dig.

Ved psykodynamisk terapi arbejder vi med de ubevidste fortrængninger, som vi for eksempel har gjort os i barndommen. Eksistentiel terapi arbejder med livet og vores forventninger til det, hvor f.eks. spørgsmål som ”Hvem er jeg?” og ”Hvad er meningen med livet?” arbejdes med.

Ønsker du at vide mere?

Hvis du vil vide mere om Integrativ psykoterapi, kan du læse nærmere på Psykiatrifondens hjemmeside. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Ring på tlf. +45 28 10 91 47 eller send en mail til karinabolund@live.dk. Om du kommer fra Børkop, Skagen, Vejle eller Odense, så er du til enhver tid velkommen i min klinik.