Kom til NADA aftener hos os

image2

Vi tilbyder NADA aftener i Vejle.

Hold øje med siden her, hvor dato & tider altid vil være at finde for begge steder.
Klik på afsnittet NADA dato & tider her ( Så vil jeg gerne at brugeren går direkte ind på afsnittet.)

Hvad er NADA og hvad bruges NADA til?
NADA er den stille indre samtale med dig selv. Bruges flere steder i dag, både i fængsler, opholdssteder, misbrugscentre m.v.

NADA giver en fantastisk ro og bruges b.la. ved:

 • Stress
 • Depression
 • ADHD
 • PTSD
 • Angst
 • Søvn problemer
 • General uro
 • Eksamensangst
 • Tankemylder
 • Misbrug/afhægighed
 • Sukkertrang
 • Krise
 • Sorg

Kort om NADA

NADA-certificering og godkendte NADA-kurser fås kun gennem NADA-Danmark.

Hvad er NADA

NADA (National Acupuncture Dextoxification Association) blev dannet i 1985 for at udbrede NADA-modellen som en “non for profit treatment”. NADA-modellen non-verbal metode med focus på recovery, empowerment og personlig udvikling, som øger udbyttet af de eksisterende tilbud og behandlingsmetoder. NADA skal derfor ikke betragtes som øreakupunktur i almindelig forstand, men som supplement til anden behandling.

NADA er et non verbalt standardprogram udviklet i 1974 af psykiater Michael Smith og medarbejdere på Lincoln Hospital i South Bronx New York.

NADA er recovery samt empowerment og ikke en lægelig eller medicinsk behandling.

NADA er som udgangspunkt en gruppebehandling.

NADA er et supplement til andre metoder og bør foregå inden disse, da eksempelvis samtaler, medicinsk behandling, coaching, mindfulness m.m. vil profitere af NADA.

Det er således vigtigt at se NADA som en metode, der hjælper med at stabilisere organismen såvel fysisk som psykisk. NADA er ikke rettet mod særlige diagnoser, men kan bruges i alle situationer, hvor en person har brug for stabilitet, bedre stress-håndtering (herunder bl.a. vrede, søvnproblemer, rastløshed, angst m.m.), fokus, bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner. Metoden kan bruges til at lindre alle typer abstinenser, men dette er kun en mindre del af NADA-metoden, hvorfor metoden er et supplement til den medicinske behandling på dette felt.

NADA er de samme fem akupunkturpunkter i begge ører over 45 min. med standard-nåle (ikke permanente nåle) i rolige omgivelser.

NADA-metoden rummer et meditativt element. Målet er, at klienten får kontakt til sig selv og egne ressourcer.

NADA er tænkt som støtte i et psyko-socialt recovery-forløb som regel af længere varighed.

NADA kan dog også anvendes til lindring her og nu ved f.eks. akut stress, abstinenser, angst eller søvnproblemer.

Filosofien i NADA er, at metoden kan gives af alle, hvor der er behov for det. Og til en pris hvor alle kan være med.

Michael Smith: “NADA er en samtale med sig selv”.
Læs her om NADA´s begyndelse med Michael Smith´s ord.

Michael Smith og den tidligere formand for NADA-USA Kenneth Carter, 2012

Tid & Sted

Vejle.
Mobilpay 95 kr pr. person ved tilmelding på 500639.
Pris pr. 1/1-2022 – 10 turs klippekort kr.950.00.
Send sms på 28109147 og tilmeld dig dato der passer dig.

Naturligvis tager vi højde både for allergikere og vores miljø.
Derfor bruger vi KUN LED LYS i vores Nada rum.

VIGTIGT VIGTIGT:
Du må ikke drikke kaffe en time før Nada og en time efter, da det ødelægger effekten.

Vi har udvidet vores NADA tider
Grundet stor efterspørgelse og fantastiske tilbagemeldinger har vi valgt at udvide vores Nada aftener.

Da vi har astmatikere og allergikere som NADA kunder, har vi valgt, at vi KUN bruger LED lys i vores NADA rum. Ingen sod eller stearinlys.
Udelukkende LED hyggebelysning.

❌❌❌VIGTIGT VIGTIGT❌❌❌
Du må ikke drikke kaffe en time før Nada og en time efter, da det ødelægger effekten.

NADA I VEJLE
Her møder du op på Damhaven 3. 1 sal th. 7100 Vejle
Der er gratis 1 timers parkering lige foran klinikken.

NADA-te & sove te

Den blev oprindeligt designet af John Tindall. Wendy.
NADA-te kan drikkes ad libitum. Den kan ikke overdoseres og smager himmels !
Ved almindelig brug til f.eks. uro og lettere søvnbesvær drik da to-tre kopper om dagen i en periode på en måned.

Som supplement til abstinensbehandling skal man drikke fem kopper dagligt, så længe abstinenssymptomerne står på. Drik herefter to-tre kopper dagligt. Ved udtalte symptomer skal man overholde doseringen på 3 gram (en lille spiseske) pr kop.
Og kombinere med NADA behandling.

Husk at NADA er et super godt redskab til bl.a.

 • ADHD
 • PTSD
 • Angst
 • Stress
 • Uro
 • Søvn besvær
 • Sukker trang/ afhængig
 • Depression
 • Eksamensangst

Nada te / Nada sove te kan købes på alle vore Nada aftener.

Pris pr.pose kr. 75.00
Eller tag én af hver og få begge poser til en samlet pris af kr. 129.00
Kan også sendes. Porto 40 kr.
Bestilles via FB på siden eller på 28109147

“Non for profit-treatment”

NADA er en “non for profit-treatment” forening, som blev grundlagt i USA på baggrund af metoden af et øreakupunktur- og behandlingsprogram, som blev udviklet på Lincoln Hospital i Bronx, New York i 1974 af psykiater Michael Smith og hans medarbejdere. NADA-metoden er et recovery-program og bruges som et supplement til den eksisterende behandling (komplementær metode). NADA-USA blev grundlagt i 1985 efter 11 års erfaringer med metoden i Bronx. Som det fremgår af foreningens logo er Traditionel Kinesisk Medicin en vigtig inspiration.

NADA har en social profil. Det er tanken, at behandlingen skal kunne udføres af alle og gives der, hvor behovet er. Dvs. både i krise og katastrofeområder, på gadeplan og institutioner. Faguddannede såvel som pårørende eller klienter kan lære metoden. En NADA-behandling skal kunne modtages af aller, der ønsker dette. Da NADA-metoden er et supplement og bør være tilgængelig for alle, må prisen være symbolsk.

NADA-USA vælger formand hver 6. år. Psykiater Libby Styut har udfyldt denne post siden 2012, hvor hun efterfulgte psykiater Kenneth Carter. NADA-International ledes fortsat af Michael Smith.

NADA-Spirit

NADA skal ikke opfattes som akupunktur. Det er recovery og empowerment. NADA er meget mere end punkterne. Hvis man som behandler går efter hurtige og smarte punkter med fokus på symptombehandling, er NADA ikke den rette metode. NADA er empowerment og drejer sig primært om den personlige proces. Symptombehandlingen er sekundær. Det er borgeren, der arbejder med sin egen kraft. Vores rolle som “behandlere” er at sætte sætte processen i gang, så borgeren kan finde indre ressourcer og værdier frem igen. Opleve på egen krop, at værdier og evner stadig er tilstede og dermed forandring en mulighed. Ydmyghed fra “behandlerens” side er en vigtig del af denne proces. NADA´s filosofi er, at alle skal kunne modtage og alle skal kunne lære metoden. Økonomi og sociale kår må ikke være en hindring.

NADA-modellen 4. udgave udkom i oktober 2014. Bogen er på 376 sider.

Uddannelse

Et NADA-diplom kan kun udstedes af godkendte instruktører. Kurset er standardiseret for at møde internationale kvalitetskrav og leve op til NADA´s sociale filosofi og formålet med metoden. NADA-metoden er et recovery-program mere end det er akupunktur. For at understrege, at fokus ikke ligger på akupunktur kaldes en person, som har gennemført kurset i USA, for ADS (Acudetox Specialist). Formålet med NADA-metoden er, at den skal anvendes så snart behovet opstår og gerne inden anden behandling. Alle må lære metoden. Det er således ikke usædvanligt at brugere og pårørende til eksempelvis psykisk sårbare mennesker lærer metoden og bruger NADA i det civile liv.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad samtaleterapi går ud på – eller er nysgerrig efter at vide, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig. Ring på tlf. +45 28 10 91 47 eller skriv en mail til karinabolund@live.dk. Jeg modtager gerne henvendelser fra byer udenfor Vejle, uanset om det er Børkop, Skagen eller Fyn.