Parterapi i vejle

Parterapi for par, der ønsker ændringer, afklaring eller afslutning

Hos Psykoterapeut Karina Bolund i Vejle tæt ved Børkop tilbyder jeg par den nødvendige hjælp, som I har brug for. Langt de fleste problemer i parforhold skyldes dårlig kommunikation – både praktisk og følelsesmæssigt – og det kan være utroligt svært at blive bedre til på egen hånd.

Her kan jeg hjælpe i parterapien, hvor jeg fungerer som en slags tolk, der hjælper jer med at forstå, hvad I hver især egentlig mener bag ordene. I hverdagens ræs er det alt for nemt at misforstå hinanden, og ofte taler vi faktisk forbi eller endda ned til hinanden.

Uanset om I ønsker at forbedre jeres forhold, bryde med en fastlåsning, afklare om I skal blive sammen eller få hjælp til at afslutte forholdet på en ordentlig måde, kan parterapi hjælpe jer.

Som parterapeut i Vejle, stiller jeg skarpt på problemet og hjælper jer til at komme frem til det, I egentligt ønsker at udtrykke. Jeg hjælper også gerne kunder fra Fyn, Nordjylland, Herning, Billund eller de omkringliggende byer som f.eks. Børkop.

I trygge rammer arbejder I sammen

Hvis vi bliver kritiseret, er den naturlige reaktion forsvar og ofte med følge af modangreb. Det er ikke nødvendigvis vores hensigt at såre hinanden – men det er desværre det, der sker nogle gange. Her vil jeg hjælp med at rede trådene ud og gør opmærksom på, når kritik og bebrejdelser kommer frem, selvom det måske ikke var jeres hensigt.

Jeg vil hjælpe med at give jer redskaberne til at kunne tydeliggøre jeres behov, kommunikation og forventninger, så jeres parforhold ikke fortsætter i den samme nedadgående spiral. For at forbedre forholdet, får I redskaber til at være ærlige, respektfulde og nærværende overfor hinanden.

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt parforholdet er noget at bygge videre på, hjælper jeg gerne med at få indsigt. Er der ikke værdigt at bygge videre på, kan jeg give jer redskaberne til at afslutte forholdet med respekt for hinanden og jeres følelser, så I kan kommunikere godt – også efter bruddet.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad parterapi går ud på – eller er nysgerrig efter at vide, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig. Ring på tlf. +45 28 10 91 47 eller skriv en mail til karinabolund@live.dk. Jeg modtager gerne henvendelser fra byer udenfor Vejle, uanset om det er Børkop, Skagen eller Fyn.