Terapi

Samtaleterapi hos Psykoterapeut Karina Bolund i Vejle

Som psykoterapeut tilbyder jeg samtaleterapi, hvis du har noget på hjertet, som du har brug for at snakke om. Grunden til at opsøge en professionel kan være meget forskellig fra person til person. Nogle er i krise eller ramt af sorg, hvorimod andre bruger terapien som et skridt til at komme nærmere på sig selv. En psykoterapeut kan hjælpe dig på en anden måde end din omgangskreds.

Din nærmeste familie og venner kan have svært ved at se tingene fra din synsvinkel. Her kan det være en stor fordel med en professionel til at hjælpe dig. Jeg er uddannet i at kunne rådgive dig på den bedst mulige måde og derfor også give dig de nødvendige værktøjer. Samtaleterapi handler om at gøre dig bevidst omkring dine tanker, følelser og din adfærd. På den måde åbner vi op for at arbejde med det.

Hvad kan samtaleterapi hjælpe dig med?

Hvis du ikke trives i din hverdag, kan vi gennem samtaleterapi skabe et trygt rum for dig, hvor du kan give udtryk for og tale om dine de mønstre, du har i din hverdag. Her kan vi forsøge at finde frem til roden til problemet. Jeg vil give dig redskaberne til, hvordan du kan arbejde med de udfordringer, du møder i hverdagen.

Samtaleterapi kan også være noget, du opsøger, fordi du gerne vil arbejde med dig selv i perioder, hvor du har overskud, fordi du gerne vil opnå selvudvikling og dermed en større livskvalitet. Afhængigt af den enkelte klient aftales forløbets længde og hyppighed løbende – det kan nemlig være meget svært at bestemme, hvor ofte eller hvor længe forløbet skal vare.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad samtaleterapi går ud på – eller er nysgerrig efter at vide, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig. Ring på tlf. +45 28 10 91 47 eller skriv en mail til karinabolund@live.dk. Jeg modtager gerne henvendelser fra byer udenfor Vejle, uanset om det er Børkop, Skagen, Herning, Billund eller Fyn.